TM SERVICE

Om Os

TMService er Danmarks største vognmandskontor. Vi har i snart 70 år serviceret kunder i Hovedstadsområdet.

Daglig ledelse

Se hvem vi er

Stig Christensen

Vognmand

Børge Storm Hansen

Vagtkoordinator og chaufførkontakt

Kit Knudsen

Personale

Vores Historie

Jørgen Christensen, der var politimand under krigen, fik sin første taxibevilling i 1947. Han var i en længere periode formand for Droske Ejernes Salg- og Indkøbsforening, og i den forbindelse var han som én af de første med til at indsætte radioer (til kommunikation) i sine taxier.

Jørgen og hans søn Arne Christensen drev i mange vognmandsforretning sammen. De var blandt andet med til at relancere Taxamotor i starten af 70’erne. Arne har – udover at være vognmand – også gået på datamatiker uddannelsen på Universitet, og har derfor både flair og forståelse for computere og software. Han lancerer i slutningen af 80’erne Taxamotor Danmarks første elektroniske taxameter med datakommunikation, og er ligeledes den første som introducerer en kreditkort terminal i en dansk taxi. Begge dele er i dag absolut nødvendigt for at kunne køre taxi. Taxamotor blev solgt og omdannet til Dantaxi og taxameteret (som koncept) bliver solgt til Frogne, som i dag er Skandinaviens største leverandør af taxametre. Arne blev i 1995 Danmarks største vognmand, og kører fortsat under Dantaxi.

Stig Christensen har kørt taxi i sin far Arne’s biler fra en meget ung alder, og har i dag sine egne biler i egen vognmandsforretning og er derfor 3. generation i Danmarks største taxi familie. Stig er i 2018 for 3. gang i familiens historie i gang med at revolutionere branchen ved at introducere Danmarks første kørselsapp med fokus på grøn energi og grønne biler. Dette lanceres i samarbejde med app udviklingsvirksomheden Nurt Agency samt Haydar Shawandi, som ligeledes er vognmand og som tidligere har arbejdet i mange år som kørselsleder for Arne Christensen.

Vores Vision

Vi vil være den mest attraktive servicepartner for nye og eksisterende taxivognmænd. Vi vil opnå dette ved at have kompetent personale som kender branchen indgående samt har fingeren på pulsen i forhold til nye muligheder.

Vores Mission

Vi hjælper nye og eksisterende taxivognmænd med at servicere og optimere deres forretning.

VI KONTAKTER DIG

Hvis du udfylder formularen nedenunder

Hvis du er interesseret i at få mere at vide, så ring eller skriv til os og aftal et møde.

+45 93889380 info@tmservice.dk